Schoenreparatie

Heeft u echt nieuwe schoenen nodig, of zijn uw vertrouwde schoenen na een schoenreparatie weer als nieuw? U hoort het direct bij Schoenmakerij Hans Versteeg. Kom langs in onze winkel. Wij adviseren u graag!

 

Uw schoenen zijn de fundering van uw outfit. Daarom is het belangrijk om hier de nodige aandacht aan te besteden. Laat uw schoenen verwennen door een echte expert die het schoenmakersvak met de paplepel ingegoten heeft gekregen. Hans Versteeg werkt samen met diverse grote schoenenwinkels zoals Siebenga Schoenen, Koning Modeschoenen, Scapino, Kamsma Schoenen en Running Center Leeuwarden.

 

 

Elk schoenmerk heeft een verhaal en specifieke kenmerken. Als u de winkel binnenstapt merkt u dat de eigenaar elk detail kent en precies weet wat het beste is voor uw schoen. Er wordt alles aan gedaan om u met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Of het nou om schoenreparatie of schoenonderhoud gaat, uw schoenen zijn in goede handen.

DSC_5942

1512750_360503747462002_7824206874646004720_n

KC Boutiette (Amerikaanse all-round schaatser) is een graag geziene gast bij Schoenmakerij Hans Versteeg. KC is nog altijd even ambitieus.  Hij maakt tegenwoordig handmade wielrenschoenen voor onder andere Sven Kramer en Jorrit Bergsma. De schoenen voor Jorrit waren iets te ruim, met hulp van Hans is dat aangepast!

 Bekijk hier de documentaire die NOS Studio Sport recentelijk heeft uitgezonden (Boutiette o.a. in actie te zien als schoenmaker). 

Bekijk hieronder de recentelijk gereviseerde machine.

Machine voorzijde 2